torsdag 24. mai 2012

Helt autentisk

Jeg forsvant plutselig jeg... Først var det dette tullet med bilder. Men så kjente jeg at jeg trengte en pause fra bloggen. Det har vært deilig, og nå er jeg klar til å dele på nytt. 

Dette innlegget har ingen ting med interiør å gjøre. Jeg kommer til å være helt ærlig med dere, hvis det er noen følgere igjen :P Om dere blar mot starten av bloggen vil dere kunne lese et par innlegg om depresjonen jeg har slåss mot. En stund følte jeg at jeg skulle tape. Nå, to år etter at jeg møtte veggen, er jeg i ferd med å finne meg selv igjen. Takket være min fantastiske lege og en drøm av en psykolog.

Hva har dette med bloggen å gjøre? "Alle" skriver at de blogger for sin egen del. Jeg kom til et punkt der det ikke var sant. Jeg ble nærmest besatt av å ha "nok" besøk i løpet av en dag, for det betydde at jeg blogget bra nok, interessant nok. At jeg var bra nok og interessant nok. Nå er jeg ganske trygg i meg selv, og føler jeg kan blogge uten at responsen er med på å definere selvbildet mitt. Jeg kan endelig, tror jeg, blogge for meg! 

En ting jeg har lært,  og som får innvirkning her, er å gjøre én ting av gangen. Så slutt på 10 uferdige prosjekter på en gang! Merker det er veldig stressreduserende, og fremmer følelsen av mestring :) 

Gleder meg til å se på bloggene jeg har fulgt/følger, for det har jeg heller ikke gjort mens jeg har vært borte. Masse å kose meg med!!

Håper alle nyter våren til fulle!!

1 kommentar:

Fabelaktig sa...

Velkommen tilbake søte deg!

Takk for at du er ærlig og deler :)

Jeg heier på deg!

Lyslenken er fra Happy lights og jeg har kjøpt den i stockholm.


klemklem