søndag 19. august 2012

Mer voksent??

Før vi fikk Dina dyttet jeg en del ledninger under sofaen, tenkte de var trygge der. Jeg hadde aldri livet trodd hun var liten nok til å krabbe under!


Men når det er så varmt som det har vært denne uken er det favorittstedet hennes å ligge.


Da jeg så disse eskene på Nille (av alle ting) fikk jeg ideen om å ha mesteparten av ledningene inne i esken, og bare la det som brukes og lysbrytere være utenfor. Jeg var innom for å se om jeg fant noe jeg kunne bruke som oppbevaring på rommet til Jojo, men disse ble mine :) Jeg er lei av kurvene fra IKEA, og disse passet så fint til de grå sauskinnene og den grå beanbagen. Føler det ser mer ryddig og (dette sier jeg med blannede følelser) voksent. Må tilbake å kjøpe noen fler, så skal den store hyllen også ryddes!


I tillegg har jeg ryddet opp. Vært ganske streng med meg selv, og pakket ned ting jeg ikke bruker. Det ligger nå i esker, klart til å leveres til Fretex. Før (Ja, dette med før-bilder... Jeg blir så ivrig og glemmer det...) var denne hyllen full av kurver med alt mulig dill. Jeg måtte flytte bøkene fra en annen hylle, for det ble så tomt! Lampen er også ny, fra IKEA.

1 kommentar:

Fabelaktig sa...

Søte Dina jo! *smelt*

Håper du har hatt en fin helg, for det har vi :)
klem