onsdag 28. april 2010

HAGEPROSJEKT

Hagen rundt huset jeg bor i er delt opp sånn at alle 4 leilighetene har hver sin "flekk". Jeg har akkurat byttet min flekk mot en del som var felles. Jeg får litt større plass, og en god del mer sol. Men, den trenger mye tlc før det er mulig å bruke den...


Som jeg sa, MYE tlc :P Det må bygges gjerde mot hagen til de i det hvite huset, likt som de som er i front av bildet. Alt skal males grønt.
Er ikke sikker på om jeg skal fjerne halve tørkestativet eller la alt stå. Vet heller ikke hvilken side jeg eventuelt skal fjerne. Males skal det uansett! Men, farge da... Hvit tror jeg, for det blir mye farger på det jeg skal ha der!
Jeg fikk aldri til gress på min gamle flekk, har sikkelig grønne fingre :P Vet ikke helt hvorfor jeg valgte det, er jo allergisk! Men denne gangen blir det markterrasse.

Bilde fra Maxbo.no

Jeg vil ikke ha levegger. Fant solseil på nettbutikken til Clas Ohlson. Aner ikke om det tåler vann, men til 299,- er det verdt å teste ut! Tenker å ha ett til tak og kanskje to som vegger, og bruke tørkestativet som feste.


Jeg elsker hengekøyer! Tror det startet første gangen jeg var i Costa Rica. Det var ikke bare hengekøyer jeg forelsket meg i der, men også landet og kulturen. Fargebruken! Interiøsmessig klarer jeg ikke helt å la meg inspirere av stilen, men når det gjelder ekteriøret! Et par bilder til inspirasjon...

Photo by Xcaret luxuriousmexico.com
Hvor digg ser ikke dette ut???

Mine hengekøyer 

Jeg har en som dette også, i hvit og blå. 
Denne er fra ioffer.com

Jeg må vel nesten ha et bord og noen stoler også, men har ikke klart å bestemme meg for det enda... Det må nok bli noe i lounge-stil tenker jeg.

1 kommentar:

Hvite tulipaner sa...

Hei:)
Velkommen til blogglandia!Jeg er ganske ny selv. Blogging er så gøy, og så blir man "kjent" med så mange herlige mennesker!

Angående de koppene med sommerfugler på...de er kjøpt på Stjørdal,husker ikke navnet på butikken en gang. Men jeg har tenkt meg dit om ikke så veldig lenge,da kan jeg finne ut produsenten og litt mer om koppene.Jeg betalte 80kr per stk.

Legger meg til som følger av bloggen din jeg.
Ha en fin dag!