torsdag 29. april 2010

PYNTET LITT TIL SOMMER!

Jeg innså plutselig at det var først i gårsdagens innlegg at jeg viste mitt sanne ansikt! Grunnen til at jeg kalte bloggen min "over regnbuen" er at jeg elsker farger! Også har jeg bare vist mitt svart/hvite soverom! Det er riktignok farger på vei inn der og, duse lillatoner. Har blandt annet et nydelig teppe jeg har på sengen, de dagene jeg får somlet meg til å re opp :P Lover å vise bilder detaljene der en dag til uken!

Jeg har et smykketre som jeg kjøpte på IKEA for noen år siden. I påsken brukte jeg dette til å henge påskepynt på. Litt fordi det var lett tilgjengelig og litt fordi jeg reagerer på en del pollen. Jeg syntes det gjorde seg så godt til å punte opp med at jeg fant ut at jeg vil pynte det til de forskjellige sessongene!

Etter å ha tittet i forskjellige blogger ble jeg veldig inspirert av Ifra Lahell sine blomster. Syntes de var helt nydelige! Så jeg tok litt av med å lage dem :P Men jeg kunne ikke pynte med bare blomster, så jeg satte lillesnuppa i gang med å pynte fugler jeg klippet ut av papir i forskjellige farger.

I dyp konsentrasjon med glitterlim!

Sånn ble resultatet! Fant noen små sommerfugler med speil på som jeg og brukte.

Og i min iver ble lysekronen også pyntet.

1 kommentar:

Lise sa...

Det ble kjempe fint. Jeg har ett lite smykketre fra Åhlens som jeg har til smykker på badet, men lurer jaggu på om jeg skal kjøpe ett stort så jeg kan bruke å pynte opp rommet til mini.