lørdag 5. november 2011

Litt kos før jul

Det er viktig å kose seg litt, og lade opp til førjulsstria som snart setter inn! Torsdag var en fantastisk kveld! Gode samtaler, gode kaker og god drikke. Bra shopping. Og tunge goodiebags. Her er et forsøk på oversiktsbilde.Den søte Emil-koppen fra Rörstrand skal en søt liten jente få til jul :) Koppen fra Iittala blir også julegave til en heldig utvalgt. Synes den er koselig, og praktisk fordi den tåler "alt". Men jeg har for mange kopper som det er...

Det nydelige Tine-K adventslyset fikk min venninne Ugla. Jeg kjøpte nemmelig et før jeg visste at det lå i goodibagen!

Resten skal jeg blogge om i egne innlegg tenkte jeg, ettersom det får sin plass rundt omkring. Ellers hadde dette blitt et laaangt innlegg!

Tusen takk til Linda, Cecilie og Nina, jeg koste meg sååå masse!! Og tusen takk til alle sponsorene :)


PS: Det var en neglelakk fra Montana med også. Jeg bruker veldig skjelden neglelakk. Søster, som var barnevakt, ELSKER det! Hun fikk den med seg hjem, og var svært så fornøyd :)

4 kommentarer:

Fabelaktig sa...

Jeg skjønner at jeg har gått glipp av noe stort! Bra det var vellykket og at dere koste dere :)

Jeg har ikke den grå fargen på de veggene som er avbildet. Jeg har den veggen der hvor tven henger. Vi brukte fabrikk på bare en vegg skjønner du, burde vel kanskje sagt det :)

Fabelaktig lørdagskveld til deg. Jeg er gressenke i helgen, sånn er livet når mannen driver egen butikk. Jeg depper ikke, snart blir det jentefilm, popcorn og ett glass chablis :)

Koose deg du og!
Klemklem

KROnPRINSESSENE sa...

Etter å ha lest alle de fine innleggene fra denne kvelden, blir jeg bare mer og mer misunnelig på dere som var der hi, hi.
Fant deg nå jeg, så legger meg til som følger.
Klem May Helen

Vallerskogen sa...

Hei på deg og takk for sist! Veldig koselig å se deg igjen. Det var litt av en kveld nå også. Håper vi sees igjen ved en annen anledning:-)

Lillekatt sa...

Knallhyggelig kveld ja, og så masse fint vi fikk!!! Veldig bra :-)