fredag 19. oktober 2012

Ryddig!

Åååå, som jeg skulle ønske jeg var et ordensmenneske! Men det er jeg altså ikke :/ Men sist helg hadde jeg en kamerat på besøk. Han var moralsk støtt mens jeg ryddet. MASSE ting til loppis, og noe til gjenvinning. Og lagt ut en haug på Finn. To vogner, en bæremeis, et ubrukt sykkelsete, to par ski med støvler og to par skistøvler og to par skøyter.Jeg har fått grunnet to av stolene jeg limte sammen for en stund siden, men jeg tror de skal få et strøk til før jeg begynner på fargen de skal ha. Det er fire stoler, men jeg tenkte det var greit å ta to og to, for vi trenger jo noe å sitte på også :)


Setene på de to jeg holder på med nå har fått nytt trekk i hvit skai (barn, hund og klønete mor gjør at skinn passer dårlig :P ). Her er før og etter bilde av setene, tatt midt i malingen (vel, den er tørr da). Nå prøver jeg å bestemme meg for hva jeg skal gjøre med stolryggen... Hvit? Grå som resten av stolen skal bli? Vurderte å trekke dem med samme stoff som setene, men tviler på at jeg får det pent...


1 kommentar:

tonje boganes sa...

Føles alltid deilig å få ryddet litt opp, synes jeg:)
Blir spennende å se hvordan stolene blir til slutt... Jeg tror jeg ville hatt ryggen i samme farge som resten av stolen..:)

Så at du skal være med på førjulskos hos Landstil. Gøy! Måtte inn å hilse på dem jeg ikke har hilst på før:) La meg til som følger hos deg også:)

Sees på lørdag
Klem Tonje