tirsdag 6. november 2012

Førjulskos

For en fantastisk helg! Jeg har kost meg så mye med nye og gamle venner :) 


Jeg begynte Førjulskosen med litt sightseeing i Stavanger. Jeg trodde mine høyhælte Geox var gode å gå i, men det er de ikke når man småjogger i en times tid! Må innrømme at turen ikke var planlagt, og at jeg desverre ikke kan skylde på noen andre enn meg selv... Ikke lett dette med høyre og venstre! Heldigvis gikk jeg i god tid, så selv om jeg var småsvett og veldig stressa rakk jeg bussen :) 


47 skravlete og fnisete jenter på tur, stakkars bussjåfør som var eneste hane i kurven! På bussturen ble nye vennskap knyttet, og goodibager fixet av Maia delt ut.


Tusen takk!

I tillegg ble den mest Interiørbloggete  førjulskoseren kåret, og premier loddet ut.


Vel fremme på Moi trodde vår sjåfør at vi var sprø, han trodde vi skulle på Kiwi :P Men Den Franske Landstil ligger rett bortenfor, og der ble vi tatt godt i mot.


Etter vakker sang var det tid for shopping! Jentene var så snille, vi fikk 30% på alt i butikken, bortsett fra Cream, det fikk vi 50% på! Jeg tror de fleste konsentrerte seg om interiørvarene, men det var før motevisningen. Etter det ble det trangt om plassen i kleshjørnet! Her var det også utlodding av premier, gitt av Landstils rause levrandører. Og i det vi skulle gå kom de goodiebager også! 

Tusen takk til Rosenvinge, Bloomingville, Burin, Chic Antique og 2 i spann og sist men ikke minst Landstil!

Bussturen tilbake til Stavanger var ikke roligere enn den til, og det ble fullt med to goodiebager hver i tillegg til det vi handlet! Det jeg handlet får jeg vise senere, nok her nå :)


Så var det tid for middag. Uten å nevne hvor vi spiste og kvalitet på mat/servering kan jeg fortelle at det ble mye gratis drikke som kompensasjon! Jeg er ikke den som sier nei-takk til gratis Amarone og muserende! Selv om jeg hadde gledet meg til tapas, og ble skuffet, ble det mye finising og en god historie av det :)

Dette var det beste bloggtreffet jeg har vært på til nå! Etter sist bloggtreff sa Maia at hun ikke orket å gjøre det igjen, og jeg er så glad for at hun ombestemte seg! Nå sier hun at det blir et nytt til våren, og jeg gleder meg allerede :)

5 kommentarer:

i Vinduskarmen sa...

Hiiiiiihaaaaaa! :-) Ja, det var et fabelaktig treff!! :-)
Veldig koselig å "Bli kjent" med deg! :-) Håper vi sees igjen!! Ha en fin kveld! Klem, Veronika

Pink lady sa...

Hei!

Takk for en flott dag på Moi og en kveld jeg sent vil glemme i Stavanger!! :)

Du er ei herlig og sprudlende jente! Tusen takk for at du fikset gave til Maia fra oss alle.

Jeg legger meg til som følger på bloggen din! ;)

KLem Pink lady

ELLEMELL sa...

ja dette var et supert bloggtreff!
koste meg masse, og speislt på den såkalte middagen:)

gleder emg til neste gang!
og takk for at jeg fikk bli kjent med DEG :)
klem ellemell

Fruehuset sa...

Hei:)
Så fint innlegg!
JA, uten tvil det beste bloggtreffet eg har vore på!
gler meg til neste gong:)

Ha ein kjempe fin dag!

tonje boganes sa...

hei Karoline
Så kjekt å lese om den gøye dagen vår! Kjekt å hilse på deg. Hihi, ja, det ble litt av kos kveld, selv om den kanskje ikke startet helt topp med litt for lite mat... Hehe.

God helg
Klem Tonje