fredag 3. januar 2014

Godt nytt år

2014… Jeg har mange ønsker for deg! Jeg kaller det ikke forsetter, for jeg er ikke flink til å holde sånne, og det ender bare med en følelse av å ikke strekke til når de brytes.

Jeg ønsker at jeg kan være mer tålmodig. Med meg selv, min datter og hunden. Først og fremst. I slutten av 2013 føler jeg at jeg har vært sint og sur godt over halve tiden. Også blir jeg irritert over at jeg er sånn.

Jeg ønsker at jeg klarer å få system og orden hjemme. Det er kaos her, og jeg blir sliten og irritert over hvordan det ser ut her. Jeg ønsker også at jeg klarer å gi bort/selge/kaste ting jeg ikke bruker. Om jeg hadde litt mindre i skapene hadde det nok vært lettere å skape ordenen jeg ønsker meg.

Jeg ønsker å være mer sosial. Som et etterslep av depresjonen har jeg fått litt sosial angst. Jeg har vært så mye sliten og følt at jeg ikke har noe å bidra med i sosiale sammenhenger. Og siden jeg ikke har tatt kontakt med noen har de sluttet å ta kontakt med meg. Jeg har rett og slett blitt ganske ensom, og det gjør at jeg har kommet inn i en ond sirkel.

Jeg ønsker å ha mer besøk av vennene til datteren min. Dette henger sammen med punktet over. Jeg har ikke orket å invitere barn hit heller. Og jeg ser at datteren min også trenger å være mer sosial.

Jeg ønsker å begynne å sette opp ukesmenyer igjen. Det har blitt en del kriseløsninger. Bedre planlegging vil gjøre at vi spiser sunnere, og det påvirker så mye. Bedre konsentrasjon, mer overskudd, lavere vekt… For ja, som sikkert 99% av alle kvinner, ønsker jeg å gå ned i vekt. Egentlig er ikke kiloene det viktigste for meg, men centimeterne. Mat er en del av det, trening en annen. Så i samme slengen ønsker jeg at jeg blir flinkere til å trene.

Alt dette henger egentlig sammen med at jeg ikke har det alt for bra med meg selv. Jeg vet hvilke grep jeg må ta, jeg må bare gjøre det.

Til slutt ønsker jeg at jeg klarer å fullføre noen av de mange prosjektene jeg har på gang. Det begynner å komme seg faktisk! Og da får jeg noe å legge ut her også :)

Godt nytt år til dere som titter innom!

Ingen kommentarer: