tirsdag 25. oktober 2011

Befrielse!


Jeg har lenge vært missfornøyd med kjøkkenbordet mitt. Det er ikke noe galt med det... Bortsett fra at det er for stort og ganske umoderne ;) Det er heltre og veier et tonn. Hadde Oslo vært utsatt for jordskjelv hadde det vært fint å ha til å gjemme seg under. Men nå er det ikke plagsomt mange jordskjelv her. Og jeg er lei av å knapt kunne bevege meg på kjøkkenet! Hva skulle man gjort uten Finn?


Akkurat nå ser det litt rart ut her. For bordet er demontert og står i kjelleren mens det venter på sin nye eier. Vi må jo ha et bord på kjøkkenet frem til vi får det nye! Så da satter jeg stuebordet på kjøkkenet. Bare litt lavt i forhold til stolene :P Stolene skal forresten også byttes ut! Mamma fant noen skatter til meg på låven :)

I´ve been unhappy with my kitchen table for quite some time. It´s to big and kind of outdated ;) It would probably save us if we hid under it in case of an earthquake, but we don´t really have that in Oslo... Finally I put it on an internet marked!


Right now things look funny... Had to put the table from the living room in the kitchen, a bit low! The chairs  are going as well! My mum found some treasures in the barn :)

1 kommentar:

Fabelaktig sa...

Så gøy med nytt! Blir spennende og se hva du ender med ;)

Fabelaktig kveld til deg!
Jeg har jobbet i ett siden jeg kom frem i Trondheim... litt sliten, men jeg har fått fri fra torsdag - så jeg skal nyte en langweekend.

Klemklem