mandag 31. oktober 2011

Ikke alltid som planlagt...

Enkelte dager er det håpløst å få gjort det man har tenkt...

Lyn
Jeg var innom Stoff og Stil for å kjøpe hjorte-stoffet. Jeg burde vel ha gjettet at siden alle i Blogglandia har laget puter av det var det utsolgt... ARG!

Stoff og Stil

Så kjørte jeg innom Maxbo for å kjøpe malingsprøve til gråfargen til kjøkkenet. Jeg spurte Fargerike på nettet om det var mulig å lage fargen jeg ville ha et hakk lysere, og de sa det ikke var noe problem. Burde dratt innom dem, men Maxbo var jo rett over veien. Tabbe. Nei, huff, det var vanskelig! Dobbelt ARG!!

Fabrikk fra Jotun

Før mørket senket seg tok jeg bilder av de nye stolene. Gledet meg til å vise frem! Men klarer ikke finne kabelen for å overfør bildet fra kameraet til Mac´en! Trippelt ARG!!!

Rørstol, bilde lånt fra Epla
Some days nothing goes as planed! The fabric I wanted was sold out, the one I asked about making the pain I want a bit brighter could´t help me and I can´t get the pictures of my new chairs from the camera to my Mac... ARG!!!

3 kommentarer:

Fabelaktig sa...

BAH! såå irriterende. Alle har vi sånne dager tenker jeg :)

Sender deg ett smil og en klem!

Fabelaktig uke videre!
klemklem

EtterRegnet sa...

åååhh det e så irriteranes når ting ikkje går som man har planlagt...
Sukk, sukk og atter sukk ;)

Ha en fiiin fiiin uke uansett ;)

Vallerskogen sa...

Huff så kjedelig, kan bare bli bedre da:-) Lyslenken min er fra Verket Interiør og heter Happy Lights. Ønsker deg en uke som blir bedre og bedre...