mandag 10. oktober 2011

Changes in the kitchen

Jeg har vært lei av mitt (for) store runde kjøkkenbord ganske lenge. Det er forsåvidt praktisk, med to plater som lan legges inn, men på mitt kjøkken er det så vidt plass til å bruke en av dem. Jeg har sett mye etter nytt bord, men ikke funnet det riktige. Viste mamma Aplo bordet her om dagen, og da sa hun at på låven til mine besteforeldre står det et bort i ganske lik stil. Var og så på det, og det kan bli bra med et par strøk maling i lys grå! Og når vi først er i gang med å male, hvorfor ikke ta veggene i samme farge? Liker den som er på veggen her.


I don´t like my kitchen table, its to big. But I´m getting a new one! Think it will be good after a pit of paint. And while I´m at it I want to paint the walls too! Like the light grey on this picture.

Angrer på at jeg ikke gikk for skap opp til taket da jeg byttet ut kjøkkeninnredningen for et par år siden. Hjelp så fort tiden går!! Nå vurderer jeg å flytte skapene opp og ha en åpen hylle under dem. Jeg har en del ting som brukes ofte stående fremme på benken. Synes det er både praktisk og dekorativt. Vel, praktisk fordi jeg har det for hånden da. Med så lite benkeplass jeg har er det ikke like praktisk at det tar opp plass! Men en åpen hylle løser alt :) Liker Lack-hyllene fra Ikea, med skjulte oppheng.
I´m regretting not putting in cabinets that go all the way to the roof when I got the new kitchen. Now I want to move the ones I have up to the roof, and have an open shelve underneath. This one is from Ikea.

Avtrekksviften er kriminelt dårlig, synes knapt det merkes når den er på. Har lyst til å bytte den ut, i noe ala denne Bosch ventilatoren fra Elkjøp

My fan is not working well, want to put in something like this.

Det siste jeg har lyst til er å bytte ut et par av stolene med Victoria Gosth Chair fra Kartell. Blanke er nok finest hos meg, siden de er "usynlige" og man ikke ser at de tar opp plass!

decorpad.com
The last thing I want to change is a couple of my chairs with two of these Victoria Gosth Chair from Kartell! They are "invisible", so they don´t seem to take up any space!

1 kommentar:

Joy sa...

Förändring fryder - eller hur ?! ;)
Jag har de blanka Louis Ghost stolarna, och är sååååå nöjd med de! De är otroligt goda att sitta i dessutom.

Jättemysigt att träffa dig i lördags! Hoppas på fler bloggträffar! Ha en fin måndagskväll! Kram Joy